Vila Lacul Sarat ☆☆☆ Techirghiol (de la 100 ron)

by

Vila Lacul Sarat2

Vila Lacul Sărat ☆☆☆

Vila Lacul Sărat este o pensiune situată în oraşul Techirghiol, lângă Sanatoriul Balnear şi de Recuperare şi la 300 de metri de promenadă.Vila Lacul Sărat se află la 500 de metri de cea mai apropiată stație de autobuz și la 3 km de gara Eforie.
Vila Lacul Sărat ☆☆☆ Techirghiol

Oferă camere cu Wi-Fi și aer condiționat.

Toate unităţile de cazare au TV, frigider şi baie privată cu duş şi articole de toaletă gratuite. De asemenea, unele unităţi de cazare oferă un balcon cu vedere la lac.

Oaspeții se pot relaxa în grădină sau pe terasă şi pot explora împrejurimile. Plaja cu nisip de la Marea Neagră se află la aproximativ 4 km.

La cerere și la un cost suplimentar, mesele pot fi servite prin intermediul unei companii de catering, iar oaspeții pot folosi facilitățile de grătar gratuit. Cel mai apropiat restaurant se află la 100 de metri de Vila Lacul Sărat, iar un magazin alimentar este la 200 de metri.

Pensiunea oferă parcare gratuită.

 

Perioada:
Cam. dublă standard Cameră dublă economic Cameră dublă superioară Apartament standard Apartament economic Apartament superiorară
15.09-31.12 80 Ron 80 Ron 140 Ron
Rezervări On-line

Pentru a face o rezervare la Vila Lacul Sărat – Techirghiol vă rugăm să completați corect formularul de rezervare on line. Vă rugăm să furnizați toate informațiile de contact.

Calendar is loading…

 

Localizare hartă


Servicii & Facilități
bifat Parcare bifat Restaurant bifat Internet bifat Aer condiționat bifat Plajă privată
bifat Balcon

 

Ora check-in: 14:00 | Ora check-out: 12:00

 

[spider_facebook id=”2″]