Rosiem House ☆☆☆ Techirghiol (de la 140 ron)

by

r4

Rosiem House ☆☆☆

Rosiem House este situată în Techirghiol, la 150 de metri de plaja de pe malul lacului.
Rosiem House ☆☆☆ Techirghiol

Rosiem House oferă o terasă cu şezlonguri, un bar şi acces gratuit la internet WiFi în zonele publice. Proprietatea asigură diverse tratamente medicale, masaje, împachetări cu nămol şi fizioterapie.

Toate camerele au TV cu ecran plat cu canale prin cablu, o zonă de relaxare, un minibar şi o baie cu duş, uscător de păr şi articole de toaletă gratuite. Unele unităţi sunt dotate cu aer condiţionat, iar o parte dintre ele au balcon.

Micul dejun este disponibil în fiecare dimineaţă, iar cele mai apropiate magazine şi restaurante se află la doar 100 de metri de Rosiem House.

În plus, proprietatea oferă facilităţi de grătar, o grădină şi un lounge. În faţa reşedinţei există locuri de parcare publice gratuite.

 

Perioada:
Cam. dublă standard Cameră dublă economic Cameră dublă superioară Apartament standard Apartament economic Apartament superiorară
15.09-31.12 80 Ron 80 Ron 140 Ron
Rezervări On-line

Pentru a face o rezervare la Rosiem House – Techirghiol vă rugăm să completați corect formularul de rezervare on line. Vă rugăm să furnizați toate informațiile de contact.

Calendar is loading…

 

Localizare hartă


Servicii & Facilități
bifat Parcare bifat Restaurant bifat Internet bifat Aer condiționat bifat Plajă privată
bifat Balcon

 

Ora check-in: 14:00 | Ora check-out: 12:00

 

[spider_facebook id=”2″]