Hotel Cerna ☆☆☆ Saturn (de la 130 ron)

by

Cerna13

Hotel Cerna ☆☆☆

Hotel Cerna se afla la doar 20 de metri de plajele de la Marea Neagră.Hotelul se află la 2 minute pe jos de parcurile acvatice Ballad şi Cleopatra. Având acces în hotel 24 de ore din 24, oaspeţii pot veni şi pleca după cum doresc.
Hotel Cerna ☆☆☆ Saturn

Hotelul Cerna oferă camere cu aer condiţionat, cu privelişte spre mare. La hotel se oferă un restaurant şi o terasă cu privelişte spre mare.

Camerele sunt moderne, spaţioase şi accesibile cu liftul. Fiecare cameră include o zonă de relaxare, TV şi minibar. Toate camerele au baie privată.

Terasa cu umbrelele sale oferă un decor fermecător pentru savurarea unei băuturi în timp ce priviţi ambarcaţiile aflate în trecere. Restaurantul oferă un meniu bogat, cu preparate locale şi internaţionale.

.

 

Perioada:
Cam. dublă standard Cameră dublă economic Cameră dublă superioară Apartament standard Apartament economic Apartament superiorară
15.09-31.12 80 Ron 80 Ron 140 Ron
Rezervări On-line

Pentru a face o rezervare la Hotel Cerna – Saturn vă rugăm să completați corect formularul de rezervare on line. Vă rugăm să furnizați toate informațiile de contact.

Calendar is loading…

 

Localizare hartă


Servicii & Facilități
bifat Parcare bifat Restaurant bifat Internet bifat Aer condiționat bifat Plajă privată
bifat Balcon

 

Ora check-in: 14:00 | Ora check-out: 12:00

 

[spider_facebook id=”2″]

Summary

product image
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
no rating based on 0 votes
Brand Name
Cazare Saturn
Product Name
Hotel Cerna
Price
ROn 130
Product Availability
Available in Stock