Complex Vile Olimp ☆☆☆☆ Olimp (de la 155 ron)

by

vileoooo5

Complex Vile Olimp ☆☆☆☆

Complex Vile Olimp se află la câteva minute de mers pe jos de plaja din Olimp.Vilele sunt situate la 500 de metri de Complexele Spa Cocor şi Cireşica. Autobuzele către Neptun şi alte staţiuni opresc în faţa proprietăţii. Puteţi găsi restaurante la mai puţin de 5 minute de mers pe jos.

Complex Vile Olimp ☆☆☆☆ Olimp

Oaspeţii se pot relaxa în grădină şi în toate vilele spaţioase cu aer condiţionat, ferestre mari şi bucătărie complet utilată.

Oaspeţilor le este oferit gratuit acces la parcarea privată şi la internet Wi-Fi în întreg complexul Vile Olimp. Complexul oferă un loc de joacă pentru copii şi servicii de spălătorie.

Vilele elegante oferă 3 dormitoare, toate cu baie privată. Bucătăria include o zonă de luat masa, iar salonul este prevăzut cu o zonă de relaxare şi TV cu ecran plat, cu canale prin cablu.

Perioada:
Cam. dublă standard Cameră dublă economic Cameră dublă superioară Apartament standard Apartament economic Apartament superiorară
15.09-31.12 80 Ron 80 Ron 140 Ron
Rezervări On-line

Pentru a face o rezervare la Complex Vile Olimp – Olimp vă rugăm să completați corect formularul de rezervare on line. Vă rugăm să furnizați toate informațiile de contact.

Calendar is loading…

 

Localizare hartă


Servicii & Facilități
bifat Parcare bifat Restaurant bifat Internet bifat Aer condiționat bifat Plajă privată
bifat Balcon

 

Ora check-in: 14:00 | Ora check-out: 12:00

 

[spider_facebook id=”2″]