Pensiunea Greenstone Land ☆☆☆ Navodari (de la 130 ron)

by

Greenstone Land3

Pensiunea Greenstone Land ☆☆☆

Pensiunea Greenstone Land se află în Constanţa şi oferă o piscină în aer liber, un teren de tenis şi acces gratuit la internet WiFi. Proprietatea este la 50 de metri de Lacul Corbu şi la 1,5 km de plaja Mării Negre.Proprietatea este la 18,8 km de City Park Mall şi la 25 km de gara din Constanţa. Există o staţie de autobuz chiar în faţa casei.
Pensiunea Greenstone Land ☆☆☆ Navodari

Fiecare cameră are TV cu ecran plat cu canale prin cablu, un balcon, o zonă de relaxare, o zonă de luat masa şi o baie cu duş, uscător de păr şi articole de toaletă gratuite.

Oaspeţii pot folosi bucătăria comună şi facilităţile de grătar ale proprietăţii şi pot găsi un restaurant şi un supermarket la mai puţin de 1 km. La cerere, proprietatea asigură prânzul şi cina.

Facilităţile oferite de Greenstone Land – Corbu includ o grădină, tenis de masă, un teren de fotbal şi un lounge comun cu jocuri video, CD player şi DVD player.

 

Perioada:
Cam. dublă standard Cameră dublă economic Cameră dublă superioară Apartament standard Apartament economic Apartament superiorară
15.09-31.12 80 Ron 80 Ron 140 Ron
Rezervări On-line

Pentru a face o rezervare la Pensiunea Greenstone Land – Navodari vă rugăm să completați corect formularul de rezervare on line. Vă rugăm să furnizați toate informațiile de contact.

Calendar is loading…

 

Localizare hartă


Servicii & Facilități
bifat Parcare bifat Restaurant bifat Internet bifat Aer condiționat bifat Plajă privată
bifat Balcon

 

Ora check-in: 14:00 | Ora check-out: 12:00

 

[spider_facebook id=”2″]