Complex Ambient Navodari (de la 110 ron)

by

complex ambient navod8

Complex Ambient ☆☆☆

Complex Ambient este situat în Năvodari, la doar 300 de metri de cea mai apropiată plajă de la Marea Neagră.Cel mai apropiat supermarket este la o plimbare de 5 minute, iar un restaurant se află la doar 30 de metri.
Complex Ambient ☆☆☆ Navodari

Acesta oferă camere cu acces WiFi gratuit și terasă sau balcon. Oaspeții pot utiliza bucătăria comună și se pot relaxa în grădina spațioasă, prevăzută cu terasă la soare, facilități de grătar și loc de joacă pentru copii.

Toate camerele au aer condiționat, TV prin cablu, DVD player, zonă de relaxare și baie cu duș și articole de toaletă gratuite.

Complexul Ambient Mamaia Nord pune la dispoziție facilități de biliard și o zonă comună de lounge.

Cel mai apropiat supermarket este la o plimbare de 5 minute, iar un restaurant se află la doar 30 de metri. Se pot solicita servicii de transfer, iar proprietatea oferă parcare privată gratuită.

 

Perioada:
Cam. dublă standard Cameră dublă economic Cameră dublă superioară Apartament standard Apartament economic Apartament superiorară
15.09-31.12 80 Ron 80 Ron 140 Ron
Rezervări On-line

Pentru a face o rezervare la Complex Ambient – Navodari vă rugăm să completați corect formularul de rezervare on line. Vă rugăm să furnizați toate informațiile de contact.

Calendar is loading…

 

Localizare hartă


Servicii & Facilități
bifat Parcare bifat Restaurant bifat Internet bifat Aer condiționat bifat Plajă privată
bifat Balcon

 

Ora check-in: 14:00 | Ora check-out: 12:00

 

[spider_facebook id=”2″]