Vila Fonzi ☆☆ Mangalia (de la 80 ron)

by

fonzi11

Vila Fonzi ☆☆

Vila Fonzi este situata în Mangalia, la 800 de metri de plajă.Moscheea Sultan Esmehan se află la doar 600 de metri, iar Gara Mangalia este la 10 minute de mers pe jos.
Vila Fonzi ☆☆ Mangalia

Vila Fonzi oferă acces gratuit la internet Wi-Fi, terasă, recepţie deschisă nonstop şi un restaurant. Proprietatea pune la dispoziţie locuri de parcare gratuite, iar cea mai apropiată staţie de autobuz este la 500 de metri.

Toate camerele de la Fonzi oferă aer condiţionat,TV prin cablu, frigider şi o mică zonă de relaxare. Fiecare baie este dotată cu duş şi articole de toaletă gratuite.

La cerere, micul dejun poate fi savurat zilnic la proprietate, iar cina este servită la restaurantul proprietăţii. La mai puţin de 200 de metri se găseşte un supermarket.

Printre alte facilităţi se numără un depozit de bagaje şi un serviciu de transfer, la un cost suplimentar.

 

Perioada:
Cam. dublă standard Cameră dublă economic Cameră dublă superioară Apartament standard Apartament economic Apartament superiorară
15.09-31.12 80 Ron 80 Ron 140 Ron
Rezervări On-line

Pentru a face o rezervare la Vila Fonzi – Mangalia vă rugăm să completați corect formularul de rezervare on line. Vă rugăm să furnizați toate informațiile de contact.

Calendar is loading…

 

Localizare hartă


Servicii & Facilități
bifat Parcare bifat Restaurant bifat Internet bifat Aer condiționat bifat Plajă privată
bifat Balcon

 

Ora check-in: 14:00 | Ora check-out: 12:00

 

[spider_facebook id=”2″]