Hotel Laguna ☆☆☆ Mangalia (de la 110 ron)

by

laguna2

Hotel Laguna ☆☆☆

Hotel Laguna  oferă o plajă privată, prevăzută cu şezlonguri şi umbrele de soare, şi camere cu un balcon.Portul Mangalia se află la 100 de metri distanţă. Festivalul anual Callatis se desfăşoară în această locaţie.
Hotel Laguna ☆☆☆ Mangalia

Printre facilităţile standard din camerele Hotelului Laguna se numără un TV cu ecran plat cu recepţie prin cablu şi un birou. Fiecare cameră include o baie, prevăzută cu o cadă.

Puteţi savura mesele şi diverse băuturi pe terasa restaurantului. Restaurantul, amplasat lângă promenadă, oferă privelişti ale Mării Negre.

Pentru a asista oaspeţii cu organizarea sejurului, Hotelul Laguna oferă acces gratuit la internet Wi-Fi şi o recepţie cu program nonstop. Gara din Mangalia se află la 1,5 km distanţă.

 

Perioada:
Cam. dublă standard Cameră dublă economic Cameră dublă superioară Apartament standard Apartament economic Apartament superiorară
15.09-31.12 80 Ron 80 Ron 140 Ron
Rezervări On-line

Pentru a face o rezervare la Hotel Laguna – Mangalia vă rugăm să completați corect formularul de rezervare on line. Vă rugăm să furnizați toate informațiile de contact.

Calendar is loading…

 

Localizare hartă


Servicii & Facilități
bifat Parcare bifat Restaurant bifat Internet bifat Aer condiționat bifat Plajă privată
bifat Balcon

 

Ora check-in: 14:00 | Ora check-out: 12:00

 

[spider_facebook id=”2″]