Hotel Scoica ☆☆☆ Jupiter (de la 145 ron)

by

scoica444444

Hotel Scoica ☆☆☆

Hotel Scoica este situat în staţiunea Jupiter, la doar 200 de metri de cea mai apropiată plajă a Mării Negre.Cel mai apropiat magazin alimentar este la 100 de metri.

Hotel Scoica ☆☆☆ Jupiter

Oferind o grădină luxuriantă cu piscină în aer liber şi un restaurant care serveşte preparate din bucătăria românească.Oaspeţii se pot bucura de soare şi pot solicita masaje relaxante. Se oferă facilităţi sportive, cum ar fi un teren de tenis şi masă de biliard.

Toate camerele oferă aer condiţionat şi TV prin cablu. Dotările standard din camerele şi unităţile de cazare ale Hotelului Scoica includ frigider şi balcon. De asemenea, au baie cu duş.

În zonele publice este disponibil acces gratuit la internet WiFi, iar hotelul pune la dispoziţie şi un club pentru copii. În plus, se oferă servicii de închirieri auto şi de biciclete.

 

Perioada:
Cam. dublă standard Cameră dublă economic Cameră dublă superioară Apartament standard Apartament economic Apartament superiorară
15.09-31.12 80 Ron 80 Ron 140 Ron
Rezervări On-line

Pentru a face o rezervare la Hotel Scoica – Jupiter vă rugăm să completați corect formularul de rezervare on line. Vă rugăm să furnizați toate informațiile de contact.

Calendar is loading…

 

Localizare hartă


Servicii & Facilități
bifat Parcare bifat Restaurant bifat Internet bifat Aer condiționat bifat Plajă privată
bifat Balcon

 

Ora check-in: 14:00 | Ora check-out: 12:00

 

[spider_facebook id=”2″]