Hotel Olimpic ☆☆☆ Jupiter (de la 130 ron)

by

olmpic3

Hotel Olimpic ☆☆☆

Hotel Olimpic este situat în stațiunea Jupiter, chiar pe plaja privată.O stație de autobuz se află la 100 m, iar gara Neptun, la 2 km. Lacul Tismana este situat la 250 m, iar orașul Mangalia, la mai puțin de 6 km.

Hotel Olimpic ☆☆☆ Jupiter

Pune la dispoziție un restaurant și Wi-Fi gratuit în toate zonele. Camerele oferă aer condiționat și balcon cu vedere la mare sau la lac.

Camerele Hotelului Olimpic includ, de asemenea, TV prin cablu, minibar și baie cu duș, uscător de păr și articole de toaletă gratuite.

Oaspeții se pot relaxa cu o băutură în barul proprietății sau își pot savura mesele pe terasa în aer liber. La numai 30 m de hotel se află magazine, iar la 50 m, un restaurant.

Proprietatea pune la dispoziție un centru de fitness, un loc de joacă pentru copii. Oaspeţii pot juca biliard și tenis de masă.

 

Perioada:
Cam. dublă standard Cameră dublă economic Cameră dublă superioară Apartament standard Apartament economic Apartament superiorară
15.09-31.12 80 Ron 80 Ron 140 Ron
Rezervări On-line

Pentru a face o rezervare la Hotel Olimpic – Jupiter vă rugăm să completați corect formularul de rezervare on line. Vă rugăm să furnizați toate informațiile de contact.

Calendar is loading…

 

Localizare hartă


Servicii & Facilități
bifat Parcare bifat Restaurant bifat Internet bifat Aer condiționat bifat Plajă privată
bifat Balcon

 

Ora check-in: 14:00 | Ora check-out: 12:00

 

[spider_facebook id=”2″]