Hotel Capitol ☆☆☆ Jupiter (de la 110 ron)

by

capitol1

Hotel Capitol ☆☆☆

Hotel Capitol este situat la 250 de metri de plaja din Jupiter.Gara din Mangalia este la 5 km de Hotelul Capitol.

Hotel Capitol ☆☆☆ Jupiter

Hotelul Capitol oferă acces gratuit la piscina în aer liber cu şezlonguri, un restaurant pizzerie, terasă în aer liber şi bar cu karaoke. Acesta este situat la 250 de metri de plaja din Jupiter. Camerele au TV și balcon.

Un teren de tenis și o sală de jocuri cu Xbox sunt oferite la un cost suplimentar. Cursuri de scufundări sunt organizate, iar copiii au la dispoziţie un loc de joacă. De asemenea, oaspeții pot juca tenis de masă.

Wi-Fi este disponibil gratuit la barul de lângă recepție. Restaurantul servește pizza și preparate din bucătăria internațională. Mâncăruri vegetariene și alte diete speciale sunt oferite.

Toate camerele luminoase au vedere panoramică la mare sau la peisajul din jur şi sunt amenajate cu pardoseală din lemn de esenţă tare. O baie privată cu duș este disponibilă.

 

Perioada:
Cam. dublă standard Cameră dublă economic Cameră dublă superioară Apartament standard Apartament economic Apartament superiorară
15.09-31.12 80 Ron 80 Ron 140 Ron
Rezervări On-line

Pentru a face o rezervare la Hotel Capitol – Jupiter vă rugăm să completați corect formularul de rezervare on line. Vă rugăm să furnizați toate informațiile de contact.

Calendar is loading…

 

Localizare hartă


Servicii & Facilități
bifat Parcare bifat Restaurant bifat Internet bifat Aer condiționat bifat Plajă privată
bifat Balcon

 

Ora check-in: 14:00 | Ora check-out: 12:00

 

[spider_facebook id=”2″]