Vila Panos ☆☆☆ 2 Mai (de la 110 ron)

by

panos5

Vila Panos ☆☆☆

Vila Panos este situată în centrul satului 2 Mai, la 100 de metri de Marea Neagră.Cea mai apropiată staţie de autobuz se află la 80 de metri, iar Gara Mangalia este la 5 km. Proprietatea se află la 30 de metri de un restaurant şi la doar 10 metri de un supermarket.

Vila Panos ☆☆☆ 2 Mai

Această proprietate are o grădină cu foişor şi facilităţi de grătar, iar copiii se pot bucura de o zonă de joacă îngrădită, cu tobogane şi leagăne.

Camerele au TV prin cablu şi balcon. Ferestrele sunt prevăzute cu plasă de ţânţari, iar oaspeţii au la dispoziţie un frigider pentru a-şi păstra băuturile răcoritoare. Toate camerele oferă baie privată cu duş şi articole de toaletă gratuite.

De asemenea, Vila Panos pune la dispoziţie o bucătărie comună şi o zonă de lounge, unde oaspeţii pot socializa. Proprietatea oferă facilităţi de spălătorie şi parcare privată gratuită.

 

Perioada:
Cam. dublă standard Cameră dublă economic Cameră dublă superioară Apartament standard Apartament economic Apartament superiorară
15.09-31.12 80 Ron 80 Ron 140 Ron
Rezervări On-line

Pentru a face o rezervare la Vila Panos – 2 Mai vă rugăm să completați corect formularul de rezervare on line. Vă rugăm să furnizați toate informațiile de contact.

Calendar is loading…

 

Localizare hartă


Servicii & Facilități
bifat Parcare bifat Restaurant bifat Internet bifat Aer condiționat bifat Plajă privată
bifat Balcon

 

Ora check-in: 14:00 | Ora check-out: 12:00

 

[spider_facebook id=”2″]